NIEUWE SAMENWERKING MET REGIONALE WERKGEVERSORGANISATIES ZORG EN WELZIJN: www.zorg-praktijkleren.nl

Als sinds 2014 werken de regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn en Gilde-BT succesvol samen om de Sectorplan(Plus) subsidies voor de branche optimaal te beheren en te verantwoorden. Onlangs hebben de regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn besloten om de samenwerking verder uit te bouwen.
 
In het door Gilde-BT ontwikkelde SectorplanPlus-portal kunnen zorginstellingen Sectorplan subsidie ontvangen voor BBL en HBO-duaal trajecten. De hiervoor door de zorginstellingen reeds ingevoerde deelnemers- en opleidingsgegevens zijn voor een groot deel nodig om de subsidie Praktijkleren aan te vragen.
 
De deelnemende regionale werkgeversorganisaties hebben daarom Gilde-BT de opdracht gegeven een koppeling aan te brengen tussen het SectorplanPlus-portal en het Praktijkleren portal. De betreffende gegevens worden zo automatisch overgezet waardoor zorginstellingen snel en eenvoudig ook subsidie Praktijkleren kunnen aanvragen. Hierdoor besparen ze veel tijd en geld. Minder werk en meer opbrengst!
 
Zorg Praktijkleren is een initiatief van de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties en past in het streven naar verlaging van de administratieve lasten. Gilde-BT is trots op deze nieuwe samenwerking en is blij de sector op deze manier te kunnen ondersteunen.

Ook profiteren van de voordelen van Zorg Praktijkleren? Meldt u vandaag nog aan via uw account op www.sectorplanplus.nl. Géén Sectorplanplus account en toch deelnemen? Meldt u dan aan via www.zorg-praktijkleren.nl